...

                    Am jucat in filmul Bunraku, in regia lui Guy Moshe in rolurile principale Demi Moore, Woody Harrelson, Kevin McKidd, Josh Hartnett, Ron Perlman, japonezul Gackt. Rolul meu. Desi a fost un rol secundar a fost inedit si opulent ca experienta. Primul rol pe care l-am obtinut in acest film, a fost de stenografa, nu aveam nicio scena cu Demi Moore, dupa care regizorul mi-a fost schimbat rolul cu cel de cadina pentru ca am filmat mai multe zile iar filmarile erau direct cu Demi Moore , scenele erau toate cu ea……
                    Naturaletea si modul in care se comportau acesti mari actori la filmari era impresionant …erau de acolo ….era natural, real asa cum a spus Al Pacino cind a fost intrebat la filmul Parfum de femeie (el fiind ORB) cum I s-a parut ca s-a comportat Chris O'Donnell la filmari …. el a raspuns "nu stiu …pentru ca nu l-am vazut" exact asa si Demi Moore si Woody Harrelson erau foarte naturali de parca rolul acela era viata lor reala. Am inteles atunci ca cei care transmit, sunt ei in rol iar cei care nu transmit si te plictisesc, este pentru ca se prefac ca sunt in rolul respectiv.

Vreti sa aflati totul despre actrita Silvia Pop? Site-ul va pune la dispozitie un CV al Silviei Pop, videoclipuri, detalii despre rolurile interpretate si filmografia vedetei, precum si o galerie foto cu Silvia Pop.